DutchEnglishPortugueseSpanishTurkish

Betalen en tarieven

Tarieven

Prestatiebeschrijving
De Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA) maakt de prestatiebeschrijvingen voor de mondzorg. In deze beschikking staat beschreven waar de tandarts aan moet voldoen, om een verrichting in rekening te brengen.

Begroting
Voor behandelingen die hoger uitvallen dan €250, krijgt u vooraf een prijsindicatie. Dit kan mondeling zijn, maar dan wordt dit in uw dossier geregistreerd. In de meeste gevallen zal de begroting schriftelijk aan u worden gegeven. Voor aanvang van de behandeling ontvangen wij deze dan graag ondertekend retour. Wij houden ons het recht voor om een aanbetaling te vragen.

Uw rekening
De tandartsrekening is opgebouwd uit prestatiecodes zoals de NZA deze publiceert. Aan elke code is een tarief gekoppeld.

Betaling
Behandelingen worden direct afgerekend aan het einde van de behandeling per pin aan de balie.

Indien u (aanvullend) verzekerd bent voor mondzorg bij CZ of ONVZ, zullen wij uw rekening rechtstreeks declareren bij uw zorgverzekeraar. Behandelingen voor jeugd tot en met 17 jaar, die onder de basisverzekering vallen, zullen we eveneens rechtstreeks bij de zorgverzekeraar declareren.

Voor vragen over betalingen (niet via mijnAndersnota) stuurt u een mail naar: administratie@fitinzorg.nl.

In overige gevallen sturen wij uw rekening naar Anders Medical Factoring. U ontvangt dan uw nota via mijnAndersnota.nl. Op deze website kunt u ook de betalingsvoorwaarden terugvinden. Voor vragen over uw mijnAndersnota neemt u contact op met mijnAndersnota.

Tarieven
Onze tarieven zijn aanwezig in de praktijk. De tarieven voor 2021 kunt u hier downloaden: Prestatie- en tariefbeschikking tandheelkundige zorg, 2021.