Er is wereldwijd sprake van een pandemie van besmetting met het coronavirus. De essentie van de Nederlandse aanpak is om het virus maximaal te controleren waarbij kwetsbare groepen worden beschermd.

Wij zijn (beperkt) open voor reguliere patiëntenzorg.

Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Als u daarom op een van de volgende vragen “ja” antwoordt, zullen wij uw reguliere zorg uitstellen. Indien u een van de volgende vragen met “ja” hebt beantwoord en u heeft een pijnklacht, neemt u dan telefonisch contact op met de praktijk. In overleg met de praktijk bespreken we dan op welke wijze we u kunnen helpen.

De vragen zijn:

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijke bron van besmetting blijkt te zijn, vragen wij u bij betreden van de praktijk uw handen te desinfecteren met handalcohol (in de wachtruimte aanwezig). We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken als mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed als mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Nog wat extra aanwijzingen:

Voor de meeste behandelingen zullen we u 1 minuut laten spoelen. In de praktijk houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.